Dit huis is verkocht
Vakantiehuis Espace villa 50-woonkamer-uitzicht hoefijzerVakantiehuis Espace villa 50-woonkamer-tv-hoekVakantiehuis Espace villa 50-badkamerVakantiehuis Espace villa 50-slaapkamerVakantiehuis Espace villa 50-slaapkamer bg

Vakantiehuis Espace villa nr.50

  • 100 m2
  • 375 m2
  • 3 Slp. kmr.
  • 1 Badkmr.
  • extra wastafel
Espace
€149,000 k.k.

Vakantiehuis Espace villa nr.50

Deze ruime 6-persoons vakantiewoning staat op het populaire vakantiepark Chateau Cazaleres in Frankrijk. Deze woning ligt in de oranje  zone van het vakantiepark, aan het geliefde hoefijzer. Dit is een woning met een hoek keuken in de  woonkamer van 45 vierkante meter, 3 ruime 2 persoons slaapkamers  op een kavel van circa 375 m2. Deze zeer goed onderhouden vrijstaande vakantiewoning  ligt op een mooie locatie in een kindvriendelijke vakantiepark. Een bezichtiging van deze woning zal u zeker niet tegenvallen!

Begane grond:

Entree, hal en toilet.  Royale en lichte tuingerichte woonkamer. De vloer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. Brede schuifpui naar de achtertuin. De open keuken is voorzien van diverse apparatuur, zoals, vaatwasser, een gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Vanuit de hal kom je uit in de 1ste slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Tegenover deze slaapkamer treft u de badkamer aan met douche en ligbad met een draai-kiep raam en een toilet.  Vanuit de woonkamer en eethoek kunt u via diverse raampartijen genieten van de tuin. In de tuin staat een schuurtje voor  fietsen en tuingereedschap.

Eerste verdieping:

Overloop, 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Op 1 van de slaapkamers  een extra wastafel  met  spiegel . Beide slaapkamers zijn voorzien van draai-kiep ramen voor veel lichtopbrengst. Een ideale woning dichtbij alle faciliteiten.


Makelaar informatie

Mobiel: +31614108824 Kantoor: +33 533003002

fransvakantiehuistekoop.nl